VIDEO: Copil de procuror, beat la volan și filmat în timpul unor curse ilegale înainte să provoace un accident.

Bogdan Aninoiu, fiul fostei prim-procuroare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebe este autorul unui accident rutier petrecut la Obreja, luni dimineața.

Inainte de producerea accidentului a postat pe contul său de Instagram mai multe filmări din timpul unor „liniuțe” pe drumurile publice!

A făcut neglijența să arate tuturor internauților cât de rapidă este mașina sa de fițe, iar asta l-ar putea costa scump acum, când oamenii legii l-au depistat băut bine, imediat după ce a avariat alte două autoturisme și a rupt un stâlp de electricitate.

Potrivit comisarului-șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, polițiștii i-ar fi suspendat dreptul de a conduce din cauza alcoolemiei foarte mari cu care a fost depistat la volan. Cât îi privește pe foștii colegi ai mamei sale, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, deocamdată, dosarul penal nu a fost înregistrat .

„Durează 3-4 zile la noi procedurile până la înregistrarea dosarului cu procedura numărului unic. Iar după înregistrare, urmărirea penală începe doar in rem, asupra faptei, abia apoi se continuă cercetările”, ne-a declarat procurorul Ionela Anderca, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

sursa: expressdebanat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *