VIDEO: Crima socanta la Timisoara. O femeie si-a omorat fetita de numai patru ani

Crima de nedescris, marți seara, pe strada Tibrului din Timișoara. O femeie și-a ucis fetița de numai patru ani. Echipajele SMURD ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva copilul.

Incidentul s-a petrecut marți seara, pe strada Tibrului din orașul de pe Bega. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului se pare că femeia în cauză și-a ucis fetița în vârstă de numai patru ani, după ce i-a tăiat venele și a înecat-o în cadă.

La locul crimei au sosit echipaje SMURD, dar și pompieri din cadrul ISU. Din păcate, salvatorii nu au putut face nimic pentru a salva victima.

Femeia responsabilă de gestul îngrozitor se numește Oana Neț, este educatoare, are 38 de ani și înainte de a comite crima s-a certat cu soțul ei.

După comiterea crimei, femeia a anunțat autoritățile și s-a închis în casă. Oamenii legii au intrat cu forța peste ea, dar se pare că femeia a reușit să înghită erbicid, cu scopul de a se sinucide. Astfel, ambulanța a fost trimisă a doua oară pe strada Tibrului, marți noaptea.

Din primele  informații, se pare că femeia a decis să-și ucidă propriul copil din dorința de a se răzbuna pe soțul ei cu care avea neînțelegeri.

foto/video: tion.ro

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *