VIDEO: Cum și-au furat-o trei romi șmecheri! Au șicanat în trafic un motociclist; nu știau că e luptător K1, ofițer în Trupele Speciale

Trei cetățeni de etnie romă care au vrut să bată un motociclist aflat în trafic au avut parte de o mare surpriză atunci când au coborât din mașină gata de scandal.

Motociclistul pe care șmecherașii din BMW s-au găsit să îl șicaneze în trafic și să îl lovească la Bascov este om al legii  si nu unul “obișnuit”.

Este vorba de un polițist crescut si antrenat în Trupele Speciale, luptător K1, fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo, pe care l-a însoțit  în deplasările în teren, pentru cercetări sau identificare de martori. scrie sursata.ro.

Fost agent argeşean de la SPIR (Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă) este foarte cunoscut ca practicant de arte marțiale și luptător în competiții de tip K1. ASTA SE CHEAMA GHINION!

Polițistul se afla în trafic în drumul dinspre Curtea de Argeș către Pitești și a fost lovit cu mașina în zona unei intersecții, astfel că s-a văzut nevoit să se apere atunci când cei trei agresori au coborât din mașină înarmați cu bâte.

În încăierare, polițistul a reușit să pună doi dintre indivizi la pămant, în vreme cel de-al treilea a fugit. Omul legii se afla în timpul liber, iar în urma încăierării, A FOST lovit în zona brațului, rană pentru care a primit îngrijiri medicale.

Oamenii legii ajunși la fața locului au întocmit un dosar penal pentru agresiuni și ultraj.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *