VIDEO: Cunoscut medic, aflat sub influența alcoolului, târât pe asfalt de oamenii legii după ce a refuzat să se legitimeze.

Un cunoscut medic care se afla sub influența alcoolului a fost târât pe asfalt de oamenii legii după ce a refuzat să se legitimeze. 

Este vorba despre directorul Maternității Giulești, profesorul Ciprian Cristescu. Soţia sa se afla la volan, iar el pe scaunul pasagerului, când au fost opriți de poliţişti pentru un control de rutină. În urma testării cu aparatul etilotest s-a dovedit că aceasta nu consumase alcool.

Incidentul ar fi izbucnit când polițiștii le-au cerut celor doi să se legitimeze. Medicul a refuzat. A fost amendat cu 500 de lei pentru refuzul de a se legitima, însă după ce a fost târât pe jos de polițiști și dus la secție.

ȘOCANT! Celebru MEDIC ROMÂN, TÂRÂT de POLIȚIȘTI pentru că a refuzat să se legitimeze. CINE ESTE –> https://goo.gl/KKLxZY

Posted by Realitatea.NET on 14 August 2017

Poliția Capitalei, prin reprezentantul său – comisarul-șef Nicu Dragoș -, a declarat că medicul a devenit recalcitrant când mașina condusă se soția sa a fost oprită de polițiști și ”le-a adresat injurii” oamenilor legii.

Când a fost rugat să se legitimez, acesta a refuzat și, conform Poliției, a continuat injuriile, soția sa fiind cea care le-a dat polițiștilor cartea lui de identitate.

”Au fost declanșate verificări cu privire la modul în care au acționat polițiștii”, a mai anunțat Nicu Dragoș.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *