ViDEO: “Deliciu!!!” viral cu Nicolae Robu, pe Facebook.

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, renumit pentru numeroasele postări pe Facebook, a dat din nou lovitura, cu o filmare de câteva secunde.

Filmarea a fost însoțită și de un mesaj pe măsură. Nicolae Robu a explicat că era în deplasare prin județ și a zărit din mașină copacul cu fructe apetisante.

”Am coborât și m-am apucat să mănânc apetisantele fructe direct de pe creangă, ca în copilărie! Doamne, cât de bune-au putut fi! Așa, nespălate, groaznic de neigienice!” a scris primarul.

AFLAT, ȘI ASTĂZI, ÎNTR-UN PERIPLU PRIN JUDEȚ, am zărit din mașină, pe marginea drumului, un dud încărcat, în Beba-Veche. Am oprit mașina, am coborât și m-am apucat să mănânc apetisantele fructe direct de pe creangă, ca în copilărie! Doamne, cât de bune-au putut fi! Așa, nespălate, groaznic de neigienice!

Publicată de Nicolae Robu pe 20 Mai 2018

O altă postare virală a edilului din Timişoara este cea a unui meci între prieteni, în care Nicolae Robu s-a lăudat că a dat 10 goluri.  Cârcotaşii au remarcat faptul că nu numai coechipierii, ci până şi adversarii păreau să facă figuraţie pe teren, doar pentru a-l scoate în evidenţă pe primarul golgeter.

10 GOLURI!Da, atâtea am dat aseară, 10, într-un joc pe iarbă, primul din acest an pe iarbă, după două luni de pauză de sport, din cauza problemelor de la genunchi! Ce joc minunat e fotbalul ăsta !

Publicată de Nicolae Robu pe 15 Mai 2018

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.