VIDEO: Descinderi la traficanti si consumatori de droguri; majoritatea, studenti din Timisoara.

Perchezitii la mai multe adrese pe urmele unor traficanti de stupefiante, in vizor fiind si o multime de consumatori de droguri.

Au loc 47 de descinderi, intre care si in Complexul Studentesc din Timisoara, de unde au fost ridicati mai multi tineri.

Surse din randul anchetatorilor vorbesc, practic, de doua filiere de trafic si consum de stupefiante care functionau din 2016, care se aprovizionau reciproc si din care faceau parte in marea lor majoritate studenti.

Acestia vindeau si consumau cu precadere iarba si pastile Ecstasy.

Aproape toti dintre studentii vizati de perchezitiile din aceasta dimineata sunt din Targu Jiu si studiaza la Facultatea de Drept sau la Medicina in Timisoara.

Membrii gruparilor cumparau stupefiantele chiar si de pe darknet, un tip de retea suprapusa ce face parte din reteaua globală de internet. Darknet poate fi accesat numai cu software specific, configuratii, sau autorizatie, folosind de multe ori protocoale de comunicatii si porturi non-standard. In darknet, site–urile si alte servicii online apar ascunse nefiind indexate de motoarele de căutare.

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.