VIDEO. Descoperire socanta dupa recuperarea unui feribot care a stat 3 ani in adancuri! Ce s-a gasit intr-una dintre cabinele pasagerilor

Fragmente de oase care ar putea fi umane au fost gasite in epava feribotului sud-coreean Sewol, recuperata in cursul unei operatiuni periculoase la trei ani de la naufragiul care s-a soldat cu 304 morti.

Doua fragmente de oase s-au gasit intr-o cabina a pasagerilor de la etajul patru.  Acestea au fost trimise imediat la medicina legala, insa la prima vedere, ele apartin membrilor echipajului. Scafandrii au izolat locul si il vor explora pentru gasirea de noi eventuale ramasite.

Nava de aproape 7.000 de tone s-a scufundat pe 16 aprilie 2014 in largul insulei Jindo. Acum, la 3 ani de la incident, epava a fost recuperata si transportata intr-un port sud-coreean.

 

 

 

Corpurile a noua victime ale tragediei, una dintre cele mai grave dezastre maritime din tara, nu au fost gasite niciodata, iar recuperarea feribotului a fost o cerere majora a familiilor victimelor.

Feribotul s-a scufundat in decurs de 3 ore si ramasese la o adancime de 44 de metri.  Naufragiul a afectat mandatul presedintelui Park Geun-Hye, care a fost intre timp destituita si arestata preventiv.

sursa: ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.