VIDEO: Detalii socante ies la iveala in cazul fetei de 12 ani din Timisoara care planuia sa-si omoare parintii si sa se sinucida

Detaliile cazului fetei de 12 ani care urzise un teribil plan prin care sa-si ucida parintii i-au uluit pana si pe procurorii DIICOT.

Fata se gandea sa-si injunghie parintii in somn, iar tanarul a incurajat-o. Mai mult a indemnat-o sa-si ia viata.

Totul a inceput in urma cu mai multa vreme cand cei doi s-au cunoscut pe un chat al unui joc online. Tanarul, paznic in Bucuresti, a sedus-o pe fata virtual, apoi au inceput sa faca schimb de fotografii in ipostaze indecente. Relatia pe internet a luat insa o intorsatura incredibila.

„A cunoscut-o pe minora pe platforma unui joc online pe care il jucau amandoi. Cu timpul, cei doi au dezvoltat o relatie apropiata, in cadrul careia, inculpatul profitand de varsta mica si de naivitatea acesteia, i-a creat o dependenta emotionala de el, fapt ce i-a permis in timp sa o determine pe minora sa realizeze diferite acte sexuale pe care sa le filmeze si sa i le puna la dispozitie. Pe fondul acestei relatii si a dependentei ei, minora a dorit sa se deplaseze la domiciliul inculpatului, la Bucuresti. Realizand ca nu va putea face acest lucru pentru ca parintii nu ar fi de acord, in discutiile cu inculpatul, pe care acesta le-a dezvoltat in decursul a doua-trei saptamani, minora a inceput sa conceapa un plan de ucidere a parintilor sai, un plan destul de amanuntit, dezbatut pe larg cu inculpatul in cadrul discutiilor lor, in ceea ce priveste modalitatile de a duce la indeplinire acest plan. Discutiile au fost remarcate din intamplare de parintii minorei, fapt ce i-a determinat sa o interneze de urgenta la Clinica de Neuropsihiatrie din Timisoara. Apoi, s-a constatat ca din momentul internarii, minora a imprumutat mai multe telefoane de la alti pacienti, reluand discutiile cu inculpatul, discutii in cadrul carora, realizand amandoi ca ar putea face obiectul cercetarilor de catre organele legii, inculpatul a incercat sa o determine pe minora sa se sinucida, explicandu-i diferite modalitati in care poate face acest lucru si exemplificandu-i cum ar putea realiza o astfel de sinucidere. Existand indicii ca minora a avut o tentativa de suicid, actele medicale existente si cercetarile ulterioare in acest dosar vor duce, probabil, la o extindere a cercetarilor„, a declarat procurorul sef DIICOT Timisoara, Alex Florenta.

Fata a fost internata la Psihiatrie in Timisoara, iar individul va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *