VIDEO: Discurs excepţional al unui copil român, în Parlamentul Marii Britanii. Victor a ridicat audienţa în picioare

Discurs excepţional al unui copil român, în Parlamentul Marii Britanii. Victor a ridicat audienţa în picioare, după ce le-a cerut parlamentarilor să aloce mai multe fonduri pentru tratarea copiilor cu probleme de sănătate mintală.

Victor Ciunca, fiul unor români emigraţi în Ţara Galilor, a reprezentat tinerii din Marea Britanie şi Ţara Galilor în Camera Comunelor, unde a ţinut un discurt entuziasmant. Băiatul a cerut parlamentarilor de la Londra să aloce fonduri suficiente pentru încgrijirea copiilor cu probleme de sănătate mintală.

La finalul discursului, Victor a mulţumit pentru atenţie în limba română şi în galeză. Imediat, toţi cei prezenţi în Camera Comunelor s-au ridicat în picioare în urlale, aplaudându-l frenetic pe Victor.

Romanian teenager representing Wales and the young people of the UK in House of Commons, speaking about young people mental health issues and asking The Government that the funds allocated to be used efficiently. His last sentence was in Romanian and in Cymraeg! Victor Ciunca sunt mândră de tine!

Publicată de Diana Ciunca pe Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018

Mama băiatului, Diana, a postat pe Facebook discursul fiului ei şi a scris la final: “Victor Ciunca, sunt mândră de tine!”

sursa: observator.tv

 

Un comentariu la „VIDEO: Discurs excepţional al unui copil român, în Parlamentul Marii Britanii. Victor a ridicat audienţa în picioare

  • noiembrie 13, 2018 la 7:30 am
    Permalink

    Felicitari Victor si felicitari parintilor care cred ca sunt mandrii de tine.Dumnezeu a vrut sa primesti educatie intr-o tara care are grije de viitor si unde educatia se face de profesionisti.Nu cred ca este oportun sa faci lectii de pregatire cu politicienii din Romania, iti pierzi vremea.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.