VIDEO: Dragnea, Dăncilă şi Tăriceanu, apărați de agenții de pază de furia oamenilor

Imagini incredibile în Parlament. Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Călin Popescu Tăriceanu au avut nevoie de protecția agenţilor de pază, ca să nu ajungă protestatarii la ei. În tot acest timp, manifestanții strigau: “Demisia”.

Jurnaliștii prezenți au fost îmbrânciţi de forțele de ordine, iar Liviu Dragnea nu a răspuns la nicio întrebare, în drumul parcurs pe holurile Parlamentului.

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a avut o reacție șoc: “În orice ţară civilizată ar trebui să vină să îi ia cu dubele”.

Dragnea şi Dăncilă, apărați de agenții de pază, ca să nu ajungă protestatarii la ei

Imagini INCREDIBILE! Dragnea şi Dăncilă, apărați de agenții de pază, ca să nu ajungă protestatarii la ei https://goo.gl/jHZ3GZAfirmație șoc: "Ar fi trebuiți luați cu dubele" 😮 Ce părere aveți?

Publicată de Realitatea.NET pe Miercuri, 20 Iunie 2018

Întrebată dacă se simtă jignită de faptul că protestarii au făcut-o “analfabetă funcţională”, Viorica Dăncilă a spus că o deranjează pentru că au stricat un moment foarte important privind rolul pe care România îl va deţine în Uniunea Europeană începând de anul viitor.

A fost scandal și in Parlament în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă. Mai mulți protestatari, dar și aleși USR au afișat pancarte împotriva Puterii în sala de plen. Proteste au avut loc și pe holurile Casei Poporului, unde câțiva membri ai unor grupuri civice au scandat împotriva Guvernului. Dăncilă a vorbit miercuri în plen după ce Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au aprobat o cerere a sa pentru organizarea unei dezbateri legate de preluarea preşedinţiei Consliului UE de către România.

Mai mulți reprezentanți ai unor grupuri civice au intrat în Parlament invitați de USR și au afișat pancarte pe care scrie ”Cuib de hoți și de mafioți!”. De asemenea, au scandat lozinci împotriva PSD, a lui Liviu Dragnea – pe care-l asociază cu Recep Taypp Erdogan și cu Vladimir Putin – și a Guvernului și au strigat ”Lasă-ne!”.

Încă nu i-au luat pe ăştia de aici?”, a spus Carmen Dan la ieşirea din sala de plen.

Acum în Parlament

Publicată de Tudor Pop pe Miercuri, 20 Iunie 2018

foto: Inquam Photos/Octav Ganea

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *