VIDEO: Dragnea, flancat la ÎCCJ de patru indivizi care i-au îmbrâncit pe jurnaliști. ”Nu ştiu cine sunt”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost marți în mijlocul mai multor incidente, la instanţa supremă. A revenit acolo pentru a fi judecat în dosarul Bombonica şi tot acolo şi-a reîntâlnit fosta soţie.

La intrarea în sediul Înaltei Curţi, a fost ameninţat cu cătușe de un grup de protestatari.

În schimb, la ieşire, mai mulţi simpatizanţi ai PSD, bine făcuţi, au avut grijă ca politicianul să plece în siguranţă. Lucru care i-a costat pe jurnaliştii care au fost îmbrânciţi în timp ce aşteptau răspunsuri de la Dragnea.

Preşedintele PSD nu a schiţat niciun gest în fata protestatarilor care îl alteptau în fața Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Nici cătuşele, nici mesajele scrise pe pancarte nu l-au făcut să aibă vreo reacţie. Nici în instanţă nu a fost prea vorbăreţ. După ce a aşteptat 3 ore ca să fie audiat, a spus că vrea ca procesul să îşi urmeze cursul şi că – “doresc să dau declarații la finalul cercetătorii, după audierea martorilor.”

Rămân însă, cred procurorii DNA, suficiente probe care să arate că Dragnea şi fosta lui soţie ar fi abuzat de statutul lor pentru că două angajate de la Protecţia copilului Teleorman să lucreze pentru organizaţia judeţeană a PSD, deşi erau plătite din bugetul statului.

La ieşirea din sedul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Liviu Dragnea a fost flancat de Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, şi de patru indivizi masivi, cu ochelari de soare, care s-au asigurat că nimeni nu îl deranjează pe liderul partidului.

Întrebat despre prezenţa gărzilor de corp, Liviu Dragnea a avut o ieşire nervoasă.

“Nu ştiu cine sunt. Eu am stat în instanţă”, a spus el.

Doi dintre bărbaţii care au jucat rolul de gărzi de corp pentru liderul PSD au fost ridicaţi de jandarmi după ce un jurnalist s-a plâns că a fost agresat de unul dintre ei. Ceilalţi s-au făcut nevăzuţi după ce Dragnea a plecat.

Următorul termen de judecată a fost fixat pe 31 octombrie când vor începe audierile celor judecaţi. Trei dintre inculpaţi recunosc acuzaţiile şi vor să fie judecaţi după procedură simplificată pentru a primi pedepse mai mici. Un al patrulea inculpat a decis să pledeze nevinovat, după ce, iniţial, recunoscuse acuzaţiile.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.