VIDEO: Dragnea, huiduit pe stradă de un bărbat, în timpul vizitei la Deva.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost huiduit pe stradă, joi, în timpul vizitei pe care a făcut-o la Deva alături de premierul Mihai Tudose, de un bărbat care i-a strigat: „Infractorule!” și „Penalule!”.

Dragnea şi Tudose s-au întâlnit cu angajaţii şi sindicatele de la Termocentrala Mintia, dar şi cu oamenii de afaceri din judeţul Hunedoara.

Potrivit News.ro, la finalul întâlnirii de la Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara ei au fost aşteptaţi de câteva zeci de persoane, care i-au huiduit şi au strigat “Justiţie, nu corupţie!”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Mihai Tudose, aflaţi, joi, în vizită în judeţul Hunedoara, au susţinut din nou că trecerea contribuţiilor sociale de la angajator la angajat nu va genera reduceri de salarii ci, dimpotrivă, “este pentru prima dată când se măresc salariile într-un mod serios pentru toată lumea”.

Dragnea a spus că “niciun om de afaceri normal la cap şi de bună-credinţă nu îşi va permite să se folosească de această modificare pentru a scădea salariul angajatului”, în timp ce premierul a criticat şi ironizat sindicatele, susţinând că sunt de neînţeles şi că “au ajuns la o logică strâmbă plecând de la premisa că închidem ţara şi nu se vor mai înmulţi nici albinele”.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.