VIDEO: Drifturi, curse cu Ferrari la 220 km/h și împușcături, în Oradea

Fiul magnatului Viorel Micula, Victoraș, și alți tineri de bani gata din Oradea, au fost protagoniștii unui incident grav, în centrul orașului, în noaptea de duminică spre luni.

Tinerii s-au filmat făcând drifturi la volanul unor mașini Ferrari, gonind pe şoseaua de centură cu 220 km/h, dar şi în timp ce trag cu un pistol mitralieră AK-47, imaginile fiind postate apoi pe rețelele sociale.

Înregistrarea a fost făcută de fiul lui Virgil Halacu, cunoscut proprietar de case de schimb valutar şi de amanet, vlogger şi proprietar al unui atelier de tunning, iar printre participanţi se numără şi Ovidiu Pop, un tânăr sătmărean de doar 25 de ani, fondator al unei firme de IT, scrie ebihoreanul.ro.

Halacu junior s-a filmat în mașina lui Micula, lovind cu telefonul ţeava metalică a unui AK-47 pe care îl ţine între picioare. „Este real. Şi vreau să vă zic că am asurzit”, spune el în înregistrarea postată sub numele de Gaju Kyd pe contul de Instagram.

Sugerând că participanţii tocmai au testat puşca, individul anunţă şi că „Victor oferă premiu o plimbare cu elicopterul sau cu un Ferrari” celor care urmăresc înregistrarea, şi faptul că din secvenţele filmate se va realiza un film GTA Real Life – “Mafioţii din Oradea”.

Halacu prezintă, de altfel, în înregistrare, secvenţe video imortalizate pe un aparat foto, în care este „împuşcat” cu respectivul AK-47 pentru că „am vrut să fur banii şi arma”.

Secvenţa şocantă, în care tânărul ţine, totuşi, să precizeze că „s-a tras cu gloanţe oarbe”, a fost filmată pe unul din podurile rutiere din Oradea.

Înregistrarea postată pe internet a stârnit numeroase discuții şi reacţii pe rețelele de socializare, dar a ajuns și în atenţia poliţiştilor orădeni, care au declanşat o anchetă.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.