VIDEO: Drogul ”Zombie” lovește din nou; alte imagini șocante cu tineri drogați!

În ultima vreme apar tot mai multe înregistrări video cu tineri care au un comportament ciudat pe stradă și care se mișcă fără o direcție clară de parcă sunt într-o „altă lume”.

Cunoscut drept drogurile „zombie” pentru că cei care consumă par inerți, aceste substanțe necunoscute, provenite de regulă din China sau India, fac tot mai multe victime în rândul orădenilor.

Imaginile șocante, a căror protagoniști sunt tineri drogați cu „zombie”, continuă să apară. Un  nou videoclip arată un băiat suprins în Oradea, pe strada Iuliu Maniu marți, 11 decembrie, la ora 16:30.

Din păcate, un alt tânăr a fost filmat tot marți, 11 decembrie, tot Oradea, în zona Dragoș Vodă în timp ce era sub efectul drogului.

Substanța face ravagii în rândul tinerilor și atrage tot mai mulți consumatori, astfel că un alt tânăr a fost filmat luni, 10 decembrie, în spatele unui bloc de pe strada Seleușului. Acesta are o poziție ciudată, fără control și pare să nu mai aibă nici o legătură cu realitatea, de parcă ar fi un „zombie”.

Alți trei tineri au fost filmați duminică, 09 decembrie, în agonie după ce ar fi consumat substanțe psihoactive. De asemenea, un alt bărbat aflat sub influența etonobotanicelor, a fost săltat de jandarmi duminică, aproximativ în același loc unde au fost filmați cei trei tineri drogați.

Potrivit specialiștilor această combinație de substanțe etnobotanice este, poate, cea mai puternică substanță halucinogenă a ultimilor ani, și poate duce la paranoia și la episoade psihotice severe.

sursa: bihon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.