VIDEO: Drumarii joacă pe nervii șoferilor, la Timișoara; plombare, marca SDM!

Șoferii din Timișoara s-au trezit cu drumuri greu de circulat prin oraș, după ce drumarii au spart primele benzi pe două dintre cele mai importante bulevarde: Calea Lugojului și Stan Vidrighin. Evident, nimeni nu i-a anunțat. 

Comunicare după vechile metehne la Primăria Timișoara. Drumarii de la Societatea de Drumuri Municipale s-au apucat să repare străzile afectate de îngheț, dar nu s-au gândit să-i anunțe și pe șoferi. S-a intervenit miercuri dimineață pe Calea Lugojului și pe Calea Stan Vidrighin. Conducătorii auto s-au anunțat unii pe alții pe Facebook, dacă autoritățile locale nu s-au îngrijit de ei.

”Bună treabă. Sparg și banda care mai era circulabilă pe Stan Vidrighin, sens AEM spre Fabrica de Bere”, a scris un șofer pe grupul Info Trafic jud. Timiș.

Alți conducători auto au ținut să menționeze că prima bandă a fost spartă înainte de sărbătorile de iarnă… și așa a rămas.

„Ca la români. Au spart banda 1, au asfaltat-o, au spart-o din nou după trei zile și așa a rămas de la jumătatea lui decembrie”, a comentat altcineva.

Mai în glumă, mai în serios, șoferii fac haz de necaz și oferă și rute alternative.

„Ieși pe Moșnița Nouă, Bucovăț, Remetea Mare și intri pe Lugojului dacă ai treabă în zona Modern… bună treabă!”, sună un alt comentariu.

Primăria Timișoara obișnuia să anunțe în fiecare dimineață programul de intervenții la străzi al SDM, care era postat pe site-ul instituției: primariatm.ro. La un moment dat s-a renunțat la acest obicei, dar în urma intervențiilor reporterului tion.ro s-a revenit la el. Se pare că PMT vrea să scape iar de „corvoada” de a-i anunța pe șoferi unde se intervine, pentru ca oamenii să știe să ocolească zona și pentru ca lucrările să se desfășoare mai rapid.

Vă reamintim, primarul Nicolae Robu anunța marți că de joi ar urma să fie pornită stația de asfalt a SDM, societate care are monopol pe întreținerea și reparațiile străzilor din Timișoara.

Zilele trecute, un cititor tion.ro ne-a trimis imagini cu intervențiile celor de la SDM, care se străduiau să asfalteze o groapă.

„Așa se asfaltează marți, ora 9.45, la Timișoara. În clipul 1 vedeți metodele moderne de plombare a gropilor, iar în clipul nr. 2 cum și cu ce «utilaj» se «tasează» bitumul, ca lucrarea să DUREZE. Bănuiesc că totul se face pe banii noștri”, a scris șoferul nemulțumit.

 

Șoferii sătui să se plângă primăriei de gropile din oraș au decis să le marcheze pe aplicația Waze, pentru ca alți conducători la trafic să știe să le ocolească. Întrebat despre numărul craterelor apărute pe străzile Timișoarei, primarul Nicolae Robu a răspuns că nu știe câte sunt, pentru că nu i-a fost transmisă o cifra de la SDM. Mai mult, el a susținut că „inclusiv în Miami” a văzut drumuri mai proaste ca la noi, pe anumite zone.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.