VIDEO: Echipajele de Ambulanta si Politie agresate de un sofer baut care s-a rasturnat cu masina

Un barbat din localitatea Pietroasa Mare a fost implicat intr-un accident rutier, vineri dupa amiaza, in satul Herendesti de langa Lugoj.

Baut bine, soferul s-a urcat la volan, insa la un moment dat s-a dat peste cap cu masina de cateva ori. Sotia si rudele acestuia a ajuns la scurt timp la fata locului, insa barbatul a devenit violent si inceput sa ameninte.

Desi s-a ranit la cap, barbatul a refuzat si ingrijirile medicale din partea echipajului de la Ambulanta sosit la fata locului, in urma apelului facut la 112. Nici politistii rutieri nu au reusit sa il calmeze, acestia fiind nevoiti la un moment dat sa apeleze la forta.  Martorii au incercat sa intervina si i-au certat pe politistii care l-au imobilizat pe barbatul care a devenit si mai violent.

Acestia au reusit cu greu sa ii puna catusele, dupa care au cerut sprijinul colegilor de la Ordine Publica, dar si echipajelor de jandarmi. Sositi la fata locului, politistii si jandarmii au calmat spiritele si in cele din urma au reusit sa il urce pe sofer in ambulanta.

Acesta a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale si pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Rudele barbatului sustin ca acesta urmeaza un tratament stabilit de medic si nu are voie sa consume alcool, acesta fiind si motivul pentru care ar fi devenit atat de violent.

Politistii au deschis un dosar penal si urmeaza sa il cerceteze pe barbat, pentru toate faptele comise in acest caz.

Scene incredibile langa Lugoj! Echipajele de Ambulanta si Politie agresate de un sofer baut care s-a rasturnat cu masinaUn barbat din localitatea Pietroasa Mare a fost implicat intr-un accident rutier, vineri dupa amiaza, in satul Herendesti de langa Lugoj.Baut bine, soferul s-a urcat la volan, insa la un moment dat s-a dat peste cap cu masina de cateva ori. Sotia si rudele acestuia a ajuns la scurt timp la fata locului, insa barbatul a devenit violent si inceput sa ameninte. Desi s-a ranit la cap, barbatul a refuzat si ingrijirile medicale din partea echipajului de la Ambulanta sosit la fata locului, in urma apelului facut la 112. Nici politistii rutieri nu au reusit sa il calmeze, acestia fiind nevoiti la un moment dat sa apeleze la forta. Martorii au incercat sa intervina si i-au certat pe politistii care l-au imobilizat pe barbatul care a devenit si mai violent. Acestia au reusit cu greu sa ii puna catusele, dupa care au cerut sprijinul colegilor de la Ordine Publica, dar si echipajelor de jandarmi. Sositi la fata locului, politistii si jandarmii au calmat spiritele si in cele din urma au reusit sa il urce pe sofer in ambulanta. Acesta a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale si pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Rudele barbatului sustin ca acesta urmeaza un tratament stabilit de medic si nu are voie sa consume alcool, acesta fiind si motivul pentru care ar fi devenit atat de violent. Politistii au deschis un dosar penal si urmeaza sa il cerceteze pe barbat, pentru toate faptele comise in acest caz.

Posted by Lugoj Online on 1 Septembrie 2017

sursa: lugojonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *