VIDEO: Excentricul Gianluca Vacchi a mixat într-un club de fițe din Mamaia

Excentricul Gianluca Vacchi a mixat într-un club de fițe din Mamaia, unde mii de tineri au dansat până în zori, pentru a patra noapte consecutiv. Milionarul, în vârstă de 50 de ani, s-a transformat în dj și a susținut un spectacol incendiar.

Excentric și controversat deopotrivă, milionarul italian, în vârstă de 50 de ani, a făcut ca sute de tineri să danseze pe ritmuri de muzică electronică.

La un moment dat, unul dintre petrecăreți s-a urcat pe scenă pentru a-l filma pe Gianluca Vacchi. Inițial, italianul nu s-a arătat deranjat, însă, la un moment dat, fanul său s-a apropiat prea mult de platane.

Omul de afaceri Gianluca Vacchi își trăiește viața din plin: practică yoga, trage de fiare, face cascadorii pe motocicletă, vizitează cele mai excentrice locuri, iar filmulețele în care apare se viralizează imediat pe rețelele de socializare, unde are milioane de fani.

Vacchi este nascut in 1967 la Bologna, are o diploma in economie si o experienta antreprenoriala extrem de importanta. Este un iubitor de tatuaje, este prieten cu multe celebritati, modele sau fotbalisti si in scurt timp a devenit celebru pe net cu stilul sau de viata si are peste 630 de mii de fani pe Instagram.

sursa: libertatea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.