VIDEO: Execuție în stil mafiot; triplu asasinat într-o localitate din țară

Triplă crimă în localitatea  Apa, județul Satu Mare. Soțul, soția și soacra acestuia au fost uciși în propria lor casă. Corpul femeii de circa 80 de ani (soacra) – Viorica Apan – a fost găsit în casă, cadavrul femeii de 56 de ani – Niculina Rentea – a fost găsit se pare pe treptele casei, iar cadavrul bărbatului de 59 de ani – Gheorghe Renetea, ar fi fost găsit în fața garajului. 

Ruda care a descoperit trupurile fără viață spune că trebuia să se întâlnească la ora 8 dimineața cu una dintre victime, și cum aceasta a întârziat, a decis să meargă la locuința familiei pentru a vedea ce s-a întâmplat. Bărbatul spune că familia era una foarte cumsecade și nu își poate imagina cine ar fi putut să recurgă la o asemenea violență împotriva lor.

Crimă triplă la Apa. Cea mai odioasă din istoria județului. Vecinii care au descoperit crima au rămas șocați de ce au văzut în curtea casei. Mai multe detalii —–> https://goo.gl/f1KmyV

Posted by Presa Satu Mare on 24 Noiembrie 2017

“Erau oameni harnici și muncitori. Munceau de dimineața până seara. El avea probleme cu inima. Au muncit. Nu îmi pot explica, umblam aici tot timpul, dimineața și seara”, a spus ruda bărbatului.

Persoana care a găsit cadavrele nu a reușit să îi identifice din cauza faptului că zăceau într-o baltă de sânge și prezentau mai multe lovituri la nivelul capului fiind desfigurați. Ruda a apelat la ajutorul unui vecin. Acesta a fost cel care a identificat victimele.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, criminaliștii și procurorii. Aceștia cercetează circumstanțele în care s-a produs odioasa crima.

sursa: presasm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.