VIDEO: Fenomenul ”Zombie” a ajuns în mai multe oraşe din România. Narcomani ”paralizați” după consumul drogului

Fenomenul ”Zombie” a ajuns în mai multe oraşe din România, iar imaginile cu tinerii narcomani care par paralizaţi după ce consumă substanţele interzise sunt înfiorătoare.

Dacă iniţial totul ar fi început în zona oraşelor Turda şi Câmpia Turzii, acolo unde zeci de tineri au fost filmaţi pe stradă în timp ce erau efectiv paralizaţi de noul drog, acum tot mai multe cazuri apar în numeroase oraşe din ţară.

Ultimul exemplu vine de la Constanţa, acolo unde un tânăr a fost surprins, pe stradă, lângă o maşină, în timp ce era sub efectul drogului devastator.

Se pare ca a ajuns si la Constanța drogul Zomby! Poate cineva il recunoaște pe acest tânăr si i a legătura cu familia lui !

Publicată de Irina Alexandra pe Luni, 24 Septembrie 2018

Din nefericire, fenomenul ”Zombie” ia amploare, iar autorităţile par a fi depăşite. Tot ce a fost făcut în acest sens a fost arestarea unor traficanţi de droguri.

Totuşi, drogul ”zombie” se află în continuare pe piaţă, iar în urmă cu câteva zile, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că cei care cumpără astfel de substanţe pentru consum propriu nu pot fi cercetaţi penal.

sursa: observator.tv

Un comentariu la „VIDEO: Fenomenul ”Zombie” a ajuns în mai multe oraşe din România. Narcomani ”paralizați” după consumul drogului

  • septembrie 26, 2018 la 7:11 am
    Permalink

    Sunt mai multi..de ex doar eu am vazut 3in ultima luna. 2 erau la modern pe trepte era seara eram cu copilul si am trecut pe langa ei rapid dar am mentinut contactul vizual si cel de 11-12ani incerca sa isi tina ochii deschisi dar i se dadeau pe spate. iar celalalt cred ca avea 17-18 ani si era cu capul cazut paralizat. amandoi fiind de etnie roma. la cateva zile iar l-am vazut pe celalt mare cazut in cur pe treptele unei cladiri din piata ovidiu deci sunt clienti fideli. Al 3lea era tot in piata ovidiu se lovea de masini a cazut..avea mainile intepenite. Sincer nu stiu unde vom ajunge noi ca societate..dar clar asta se vrea!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.