VIDEO: Furios ca a fost prins la furat, a facut prăpad in magazin.

Momente incredibile intr-un magazin din Arad unde un hot a fost prins asupra faptei.

Furios ca a fost descoperit de paznici pe cand se chinuia sa fure produse, acesta s-a apucat sa faca praf marfa. I-a atacat pe patronul pravaliei si pe agentii de paza.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt revoltatoare si au fost postate pe Facebook de un aradean.

Nu zic ca e incredibil, pentru că nu e; asta e realitatea, din pacate! 
Astfel de cazuri sunt cotidiene, pe la noi. Cel pe care îl vedeți este una din scursurile sociale care trăiește pe spatele celor harnici. Tipul fura zilnic, insa nu il intereseaza ca este prins, pt ca nu i se intampla nimic. In plus, este si foarte violent. A încercat să lovească cu o bară metalică patronul unui magazin, a lovit paznicii cu sticle, a spart tot ce a prins într-o alta alimentara si este tot printre voi, pe strada. De ce? Pentru ca legile sunt făcute de hoți!„, a notat aradeanul Cristi Cotuna alaturi de imagini.

Nu zic ca e incredibil, pentru că nu e; asta e realitatea, din pacate! Astfel de cazuri sunt cotidiene, pe la noi. Cel pe care îl vedeți este una din scursurile sociale care trăiește pe spatele celor harnici. Tipul fura zilnic, insa nu il intereseaza ca este prins, pt ca nu i se intampla nimic. In plus, este si foarte violent. A încercat să lovească cu o bară metalică patronul unui magazin, a lovit paznicii cu sticle, a spart tot ce a prins într-o alta alimentara si este tot printre voi, pe strada.De ce? Pentru ca legile sunt făcute de hoți!Abolitio criminis!

Publicată de Cristi Cotuna pe Miercuri, 7 Noiembrie 2018

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.