VIDEO; Gafa in direct in timpul jurnalului de stiri :)

O prezentatoare a postului de televiziune australian ABC News 24 a avut parte de un eveniment nefericit în timp ce lucra: aceasta îşi verifica manichiura şi, fără să îşi dea seama, a intrat în direct, scrie publicaţia People.com.

În timp ce prezenta jurnalul de ştiri, Natasha Exelby a avut parte de un eveniment nefericit: camerele de filmare au surprins-o în timp ce îşi verifica manichiura în direct. După ce şi-a dat seama, Exelby le-a dat telespectatorilor o privire surprinsă, şocată chiar, după care a făcut legătura cu segmentul de ştiri din sport.

Filmuleţul cu momentul jenant a fost distribuit pe reţelele de socializare de către un cont oficial al postului de televiziune.

Bineînţeles, aceasta nu este prima abatere a postului de televiziune: în trecut, Eric Philips din Richmond, Virginia, care citea segmentul de ştiri i-a uimit pe telespectatori când i-a rugat nonşalant să îşi verifice lenjeria intimă.

În mod normal, el trebuia să spună ”verificaţi-vă cămările” (check your pantries – în engleză; confundat cu panties-lenjerie intimă – n.r.), în introducerea unui material despre orez şi tigăi.

sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *