VIDEO: Haos pe o strada din Timisoara, la o spalatorie auto. Prful saharian a dat mari batai de cap soferilor.

Suparare mare pentru soferii din Timisoara care si-au gasit masinile pline de praf rosiatic, dupa o ploaie scurta ce a coborat din atmosfera praf de Sahara. Bucurie mare insa pentru proprietarii de spalatorii auto care n-au mai facut fata asaltului de clienti.

Pe o strada din Timisoara, unde functioneaza o spalatorie cu autoservire lucrurile au luat-o complet razna.

Soferii au format o coada uriasa pe strada Maresal C-tin Prezan (fosta Lidia) ca sa ajunga sa dea jos mazga rosiatica de pe caroserii. Randul era atat de lung, incat tot traficul de pe strada a fost dat peste cap, ceilalti soferi care doar aveau drum pe acolo trezindu-se si ei, fara voie, in coada interminabila a celor care voiau sa-si spele masinile.

Randul de autoturisme a ajuns pana dincolo de intersectia strazii Lidia cu Traian Vuia, fiind vorba de un drum cu sens unic si doar o banda de mers disponibila. Cei care locuiesc in zona stiu deja ce se intampla si ocolesc pe strazile alaturate, inclusiv echipajele de la Ambulanta fiind obisnuite sa aleaga rute ocolitoare.

Pentru clientii spalatoriei, dorinta de a-si vedea masinile curate a fost mai mare ca  respectarea regulilor de circulatie, ce ii obliga sa elibereze calea de mers.

Am oprit pentru ca pur si simplu nu mai am benzina”, ne-a spus un sofer, ultimul de la coada si cel care, practic, bloca zeci de masini. Dupa care, pe masura ce coada a inaintat, a avansat putin. „Ce sa facem, daca e coada la spalatorie? Nu e vina mea”, ne-a spus un altul.

Nervosi, multi s-au apucat sa claxoneze si sa injure, iar haosul creat i-a deranjat pe locatarii din zona.

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.