VIDEO Hoatele din buzunare din Timisoara, prinse la furat de blugi

Hoții din buzunare s-au reprofilat și s-au apucat de furat și haine, la Timișoara. Una dintre liderele unui clan de șuți din oraș, Frusina Fercovici, a fost filmată, împreună cu o altă membră a clanului, în timp ce fura blugi dintr-un magazin de haine. Hoața tânără a reușit să plece cu prada, însă Frusina Fercovici a fost observată de o angajată.

Cele două femei au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate într-un magazin de haine din Piața Unirii din Timișoara. Cea tânără, soția unui hoț cunoscut, Serafim Marius, este prima care își încearcă norocul. Ea poate fi observată în imagini în momentul în care se asigură că nu o vede nimeni și șterpelește o pereche de blugi de pe raft.

Ascunde prada în poșetă și pleacă rapid din magazin. Imediat după aceea, în imagini apare Frusina Fercovici, cunoscută ca fiind unul dintre capii hoților din buzunare din orașul de pe Bega. Și ea se îndreaptă tot spre blugi și reușește să ascundă perechea pentru a putea pleca. Pe drumul spre ieșire, povestesc reprezentanții magazinului, femeia a fost oprită de o angajată care a văzut totul. Vânzătoarea a pus-o să pună perechea de blugi înapoi pe raft și a lăsat-o să plece. Reprezentanții magazinului vor merge acum la poliție cu imaginile pentru a depune plângere.

 

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.