VIDEO: Hot din buzunare filmat in timp ce fura borseta unui batran, intr-un supermarket din Timisoara

Furt înregistrat de camerele de supraveghere, într-un supermarket din Timișoara. Un bărbat a fost filmat în timp ce fura portofelul unui bătrân, client al magazinului. Hoțul a reușit să plece fără să fie observat că a furat.

Furtul s-a petrecut în 5 februarie într-un supermarket amplasat în Piața Bălcescu din Timișoara. În imagini hoțul poate fi observat cum se mișcă în spatele bătrânului și își maschează mâna de cameră cu un ghiozdan. Cu toate acestea, manevra poate fi observată ușor și momentul în care hoțul îi ia bătrânului borseta din coșul de cumpărături este filmat de camere.

Bărbatul ascunde apoi borseta sub geacă și pleacă grăbit din societatea comercială. Victima lui și-a dat seama ulterior că a fost prădată. Bătrânul a depus plângere la Secția 3 Poliție, iar oamenii legii au luat imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a le analiza. Prejudiciul se ridică la aproximativ 250 de lei. Polițiștii încearcă acum să îl identifice pe individ și să îl tragă la răspundere.

Îl vrei ministru de interne? Activitatea infracțională îl recomandă: este unul din cei mai vechi și experimentați hoți din buzunare din Timișoara!

Posted by Cristi Brâncovan on 11 Februarie 2018

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.