VIDEO: Hoti din buzunare, filmati in timp ce dadeau atacul la frigiderul cu iaurturi, intr-un magazin din Timisoara

Lovitura carierei pentru trei tineri, cunoscuți că se ocupă cu furturile din buzunare, la Timișoara. Ei au fost filmați în timp ce dădeau atacul la un magazin din zona Pieței Maria din oraș. Hoții au furat mai multe produse din… frigiderul cu iaurturi.

Cei trei, Lavius Căldăraș, dar și Ciprian și Remus Fercovici, au fost surprinși de camerele de supraveghere dintr-un magazin amplasat în zona Pieței Maria. Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, atunci când au intrat în societatea comercială simulând comportamentul unor clienți de bună credință. După ce s-au plimbat puțin printre rafturi, doi dintre indivizi s-au oprit în fața unei vitrine frigorifice. S-au asigurat că pot opera în liniște și au început să fure… iaurturi. După ce unul dintre ei și-a umplut poșetuța cu iaurturi, iar celălalt le-a îndesat la piept, în geacă, cei trei tineri au părăsit liniștiți magazinul.

Reprezentanții societății comerciale nu au depus până în acest moment plângere la Poliție. Cei trei sunt indivizi cunoscuți că s-ar ocupa cu furturile din buzunare. Ei au fost luați în vizor de mai multe ori de oamenii legii și chiar au fost condamnați pentru diferite infracțiuni. Lavius Căldăraș, spre exemplu, a fost eliberat din arest în februarie 2017, acolo unde a ajuns pentru furt.

Hoții din buzunare par constipați. Au ajuns să fure Activia 😉

Posted by Cristi Brâncovan on 18 Iunie 2017

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *