VIDEO: Imagini șocante; profesor filmat sărutând cu foc o eleva de clasa a IX-a

Imagini șocante, surprinse într-o clasă a unui liceu din Sighetu Marmației. Un profesor de limba engleză a fost filmat în timp ce săruta și pipăia o elevă de clasa a IX-a, în vârstă de numai 15 ani.

Scenele incredibile au fost surprinse de colegii elevei. Pe langa sarutul cu pasiune al profesorului mainile acestuia erau pe fundul minorei.

Surse din randul copiilor sustin ca motivul sarutului ar fi fost o nota de trecere pentru a ca fata sa nu ramana corigenta.

In urma publicarii  imaginilor video, profesorul  si-a dat demisia.

Adriana Meșter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș: „Am discutat de dimineață cu conducerea unității de învățământ. Ieri am fost informați despre acest incident reprobabil. Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discuție cu profesorul de engleză, care și-a recunoscut fapta și totodată gravitatea acestei fapte și și-a dat demisia. Și-a dat demisia din învățământ, el fiind titular pe catedra de limba și literatura engleză de la un liceu tehnologic din Sighetu Marmației. Asemenea comportamente deviante nu au ce sa caute în niciun context și cu atât mai mult într-un context educațional.

Nu se verifică ipoteza că ar fi fost o condiție sărutul pentru nota de trecere. Din discuții cu conducerea școlii a rezultat faptul că eleva învață bine și oricare ar fi motivele, nu se pot justifica astfel de comportamente în cadrul educațional.

La testarea psihologică nu s-a descoperit absolut nicio cauză care ar putea să împiedice cadrul didactic să profeseze.

Conducerea școlii a discutat și cu eleva, a înștiințat ieri părinții atât telefonic, cât și printr-o adresă a școlii. Părinții vor veni probabil azi la școală și s-a luat decizia ca în rezolvarea acestui caz, din punct de vedere emoțional, eleva să beneficieze de serviciile consilierului şcolar în unitate”.

sursa: vasiledale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.