VIDEO: Impact devastator între un TIR și o autoutilitară; un mort și doi răniți grav!

Un bărbat de 27 de ani a murit şi alţi doi au fost răniţi grav, în urma unui teribil accident rutier produs joi dimineaţa pe DN 65 (E 574) Pitești-Slatina, în apropierea localităţii Coloneşti, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

 

În accident au fost implicate un autocamion şi o autoutilitară, iar victimele se aflau în autoutilitară.

Șoferul dubei a murit în urma impactului. Duba a fost practic dezmembrată, după cum se poate vedea în imagini. Accidentul s-a produs înainte de ora 7, joi, 12 aprilie 2018.

Persoanele aflate în autoutilitară, şoferul şi doi pasageri, au fost găsite încarcerate. Şoferul autoutilitarei, un bărbat de 27 de ani, din Ciupercenii Noi, judeţul Dolj, a fost găsit decedat, iar pasagerii prezentau politraumatisme şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Unul dintre răniţi era conştient, iar altul era inconştient în momentul în care au fost transportaţi la spital.

Persoanele politraumatizate, un bărbat de 37 de ani şi unul de 55 de ani, sunt din localitatea Ciupercenii Noi, judeţul Dolj, la fel ca şi şoferul autoutilitarei.

Pentru extragerea celor doi pasageri, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, autoutilitara fiind grav avariată în urma impactului.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *