VIDEO: Impact violent pe o șosea din țară; o femeie a fost grav rănită!

Accident grav la Câţcău, lângă Dej, pe DN1C. Un şofer de TIR grăbit a făcut prăpăd pe şosea. Camionul condus de acesta a lovit din spate un autoturism şi l-a aruncat pe contrasens, unde a fost izbit de un alt autovehicul care circula regulamentar.

Conform primelor informații transmise de autorități, șoferul unui autotren, în timp ce se deplasa pe DN1C, din cauză că nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autovehiculul din fața sa, a intrat în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului, mașina lovită de TIR a fost proiectată pe contrasens, unde s-a izbit violent de un alt autoturism care circula regulamentar.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță, dar și polițiștii.

O femeie a fost rănită. Aceasta a primit îngrijiri medicale în ambulanță, iar apoi a fost transportată la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare. Se pare că a suferit un traumatism de coloană cervicală și un traumatism abdominal.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *