VIDEO: Împinsi cu forta sa intre in mijloacele de transport in comun aglomerate din Timișoara

Luni dimineață, la Timișoara, pe linia 15, o femeie a fost surprinsă cum împinge un tânăr în troleibuz și se chinuie să închidă ușile după el.

O timișoreancă a filmat un moment care arată că mijloacele de transport în comun scoase pe traseu în fiecare zi sunt în continuare insuficiente. Astfel de scene se întâmplă aproape în fiecare dimineață pe linia 15, a povestit Roxy, tânăra care a surprins incidentul.

În filmulețul postat de ea se vede cum o femeie împinge un tânăr cu ghiozdan în spate să urce în troleibuz. Se chinuie de câteva ori până reușește, iar apoi ajută și la închiderea ușilor.

Scena s-a petrecut luni dimineața, la 7.30, a mai povestit tânăra timișoreancă.

Potrivit reprezentanților STPT, pe linia 15 circulă în fiecare zi patru troleibuze. Luni dimineață au fost doar trei, pentru că unul s-a stricat și a avut nevoie de reparații. Situația s-a remediat însă în câteva ore.

„La anumite ore de vârf, atunci când merg oamenii la serviciu și copiii la școală, gradul de încărcare este aproape la maximum pe majoritatea liniilor, ceea ce s-a întâmplat și pe linia 15. Noi lucrăm la acest aspect, pentru suplimentarea tuturor liniilor, dar depindem de anumiți factori: nu avem suficienți conducători, suntem în căutare de vatmani și șoferi. Ar mai fi nevoie de 10-15 șoferi și 10-15 vatmani”, a declarat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt al STPT.

Reprezentanții STPT fac angajări chiar în aceste zile, însă oamenii nu prea se înghesuie să se angajeze la Societatea de Transport Public Timișoara, mai ales că au fost mari probleme cu plata salariilor, iar pachetul salarial nu îi atrage prea tare.

video: Roxy Van Den Berg

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *