VIDEO: Încă un accident cumplit, live, pe Facebook; doi tineri au murit pe loc!

Doi tineri, dintre care unul de numai 14 ani, au murit într-un accident pe DN2. Conducătorul auto, care a scăpat cu viaţă, transmitea totul live pe Facebook.

Doi tineri, de 14 şi 18 ani, pasageri într-un autoturism cu volan pe dreapta, condus de un alt tânăr, de 19 ani, au murit în urma unui accident de circulaţie petrecut pe DN2, în zona popasului Tâmboieşti, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Potrivit poliţiei, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului umed şi a intrat într-un podeţ. În urma producerii accidentului a rezultat decesul a doi tineri, unul de 18 ani din Odobeşti şi altul de 14 ani din Slobozia Bradului, ambii pasageri în maşină. Şoferul, în vârstă de 19 ani, şi un alt pasager, de 17 ani, au fost răniţi uşor.

Monitorul de Vrancea a publicat o fimare de pe pagina de Facebook a unuia dintre tineri, în care se vede cum aceştia făceau live pe Facebook în momentul accidentului.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

În film se vede cum şoferul le spune pasagerilor: „puneți centura, că începe aventura”, dar e singurul care îşi pune centura de siguranță. “Decolăm”, spun cei din maşină.

În timp ce conduce, şoferul poate fi văzut cum aşează mai bine smartphone-ul de pe care transmitea live pe Facebook. La finalul filmării se aud strigătele de groază ale tinerilor înainte de impactul mortal.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.