VIDEO: Incendiu de proporţii într-o piață agroalimentară din Arad. Hala care adăpostește piața, fără autorizație de securitate la incendiu

Desfășurare masivă de forțe pentru a stinge un incendiu de proporţii care a izbucnit în Arad, la Piaţa Agroalimentară Aurel Vlaicu.

Flăcările uriașe au mistuit Piaţa Aurel Vlaicu din Arad. Incendiul a avut o asemenea amploare, încât coloana uriaşă de fum negru se putea vedea cu ochiul liber din depărtare.

Potrivit primelor informaţii, focul ar fi izbucnit de la o langoşerie şi s-a extins în hala agro-alimentară în doar câteva minute.

„În momentul sosirii primului echipaj, incendiul se manifesta la o gheretă din interiorul pieței, propagat pe acoperiș pe o suprafață de aproximativ 400/500 metri pătrați, violent, degajări mari de fum, flacără deschisă, și posibilități de extindere la autoturismele parcate lângă piață și la clădirile lipite de piață. În 30 de minute incendiul a fost limitat, izolat și lichidat într-o oră”, a declarat maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt în cadrul ISU Arad.

Hala care adăpostește Piața Agroalimentară din Vlaicu funcționează fără autorizație de securitate la incendiu, fapt scos în evidență de o placă lipită pe unul dintre pereții construcției.

De-a lungul timpului, pompierii au efectuat controale și au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale pe linia securității la incendiu.

 

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *