VIDEO: Incendiu violent pe bulevardul Brancoveanu din Timisoara; o persoana si-a pierdut viata

Descoperire macabra in timpul interventiei de stingere a incendiului de proportii care a cuprins duminica dimineata mai multe magazine de pe Bulevardul Brancoveanu din Timisoara.

 

Pompierii care au intervenit la locul dezastrului au descoperit trupul carbonizat al unui barbat.

Incendiul violent a izbucnit in jurul orei 4.30 dimineata, iar valvataia s-a extins pe o suprafata de 3000 de metri patrati.

O cladire ce adaposteste pravalii a ars complet, din ea ramanand doar zidurile, iar flacarile care au cuprins-o si pe cea invecinata au distrus-o si pe aceea.

Traficul pe bulevardul Brancoveanu a fost blocat intre intersectia cu Porumbescu si cea cu bulevardul 16 Decembrie, iar pompierii au intervenit cu 40 de subofiteri, 10 autospeciale si forte suplimentare de la Buzias si Lugoj.

Patronii care au venit la locul nenorocirii spun ca tocmai facusera aprovizionarea de sarbatori. Unul povesteste ca avea intr-una dintre pravalii covoare de sute de mii de euro.

Cadavrul descoperit de pompieri ar putea fi al unui om al strazii, deoarece proprietarii de magazine obisnuiau sa le ofere adapost acolo peste noapte de cand a venit frigul sau al unui paznic.

O ancheta va stabili cauzele producerii dezastrului.

Aproape 8 ore au muncit pompierii sa lichideze intreg incendiul.

 

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *