VIDEO-Incercau să învețe câinele să vorbească. Rezultatul a fost incredibil! :)

Papagalii vorbitori azi nu sunt pentru nimeni o noutate. Aceste păsări sunt cunoscute de sute de ani pentru talentul lor de a repeta cuvintele. De aceea, ele azi nu mai pot impresiona pe nimeni, poate doar pe un om dintr-un sătuc aflat la câteva mii kilometri de civilizație. Însă un câine vorbitor este cu totul altceva.

Teoretic vorbind, un câine vorbitor ține de domeniul fantasticului sau basmelor, pentru că un câine nu posedă nici abilități de înțelegere a cuvintelor (ei pot învăța maxim câteva porunci asociate cu un cuvânt) și nici corzile vocale nu le permit să vorbească omenește. Însă după ce vei privi acest video, vrei nu vrei vei începe să ai îndoieli vis-a-vis de construcțiile teoretice.  Pentru că, după cum vezi, acestui câine i-a reușit să spună ”mama” destul de clar. O adevărată minune!

Este greu să-ți imaginezi o scenă mai adorabilă decât aceasta. Acest cățeluș rostește ”mama” atât de deslușit, încât nu poți să nu-l privești cu ochi plini de admirație. Se pare că atunci când va crește, acest cățeluș va fi deveni foarte deștept.

sursa: perfectmedia.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *