VIDEO: „Instruire in administratia publica”; sefi dintr-un Coniliu Judetean din Banat, dansand pe mese

Sa tot muncesti la stat, mai ales in administratia publica.

Imagini infatisandu-i pe mai multi sefi din Consiliul Judetean Caras-Severin jucand pe mese la o petrecere in timpul instruirii anuale pe probleme de administratie locala au aparut in spatiul public.

Expressdebanat.ro a postat un video pe internet, iar printre protagonisti sunt si presedintele CJ Caras Severin Silviu Hurduzeu, dar si vicele Ionut Popovici. Acestia se distreaza alaturi de alti angajati si de primarii veniti la instruirea pe bani publici petrecuta la Baile Herculane in urma cu cateva luni.

Iata ce s-a petrecut într-un restaurant din Băile Herculane, unde a avut loc aceasta  instruire anuală pe probleme de administrație publică locală adresată primarilor, secretarilor și contabililor din județ. Cu alte cuvinte, e vorba de o acțiune cu caracter oficial, plătită din bani publici. Din banii administrațiilor județene și locale!

Instruirea de la finele lunii aprilie s-a încheiat cu o băută serioasă, cu dansuri pe mese, cu pahare sparte,  câte și mai câte. Totul, sub privirile a peste o sută de oameni, primari, secretari, contabili. Unii dintre aceștia au rămas șocați și dezgustați, alții au intrat în horă, alături de șefii județului, pentru a nu face notă discordantă.

sursa: expressdebanat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *