VIDEO: Jukebox feat Bella Santiago, Rafael si Mihai Trăistariu au câștigat a doua semifinală a Selecției Naționale Eurovision, de la Timișoara

Selecția Națională Eurovision a avut loc la Sala 2 a Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara.

Câștigătorii celei de-a doua semifinale a Selecției Naționale Eurovision sunt:

  • Jukebox feat Bella Santiago „Auzi Cum Bate
  • MIHAI „Heaven
  • RAFAEL We Are One

Juriul, format din Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan și Viorel Gavrilă, a ales 3 dintre cele 12 melodii participante.

Show-ul a fost deschis de arădeanul de origine portugheză Ricardo Caria, care a cântat melodia câştigătoare la Eurovision 2017, „Amar Pelos Dois”, piesă care l-a transformat în câştigător pe Salvador Sobral.

Spectacolul a fost prezentat de Diana Dumitrescu şi Cezar Ouatu. Cei doi artişti au fost susţinuţi, din Camera Verde, de Dorina Talpeş, prezentator TVR Timişoara.

Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, Selecţia Naţională are cinci semifinale, organizate în cinci oraşe unite în Anul Centenarului de tema alegerii reprezentantului ţării noastre la etapa internaţională a Concursului Eurovision 2018.

Prima semifinală a Selecţiei Naţionale Eurovision a avut loc pe 21 ianuarie, la Focșani.

Următoarele semifinale ale Selecţiei Naţionale Eurovision vor avea loc la Craiova, pe 4 februarie, în Salina Turda, pe 11 februarie şi la Sighişora, în data de 18 februarie, în timp ce marea finală va avea loc în Capitală, la Sala Palatului, pe 25 februarie.

În acest an, Selecţia Naţională se desfăşoară sub sloganul „Eurovision uneşte România!

Eurovision 2018 va fi la Lisabona, în luna mai. 42 de țări s-au înscris în competiție.

sursa: stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *