VIDEO: La doar o zi după ce un tânăr a murit, tatăl său s-a stins și el din viață.

Tatăl unui tânăr care şi-a pierdut viaţa într-un teribilul accident rutier, a murit! Nu a suportat să-şi vadă fiul în scriu şi a făcut infarct. 

La doar o zi după ce Emilian a murit, într-un accident rutier care a avut loc pe Bulevardul Dorobanţilor din Brăila, tatăl său, în vârstă de 70 de ani, s-a stins şi el din viaţă. Bătrânul n-a suportat să-şi vadă copilul de doar 28 de ani în sicriu, iar din cauza durerii, inima i-a cedat.

Emilian Cotoi a murit duminică dimineaţă, în jurul orei 03:15, după ce maşina în care se afla, condusă de un prieten care consumase alcool, a intrat pe contrasens, a lovit un autoturism parcat şi apoi s-a răsturnat. E jale mare în familia tânărului! La doar o zi după tragedie, bătrânul său tată a făcut infarct, potrivit debraila.ro. Emilian, care mai are doi fraţi, nu a fost încă înmormântat.

Emilian şi-a filmat moartea

Cu puţin timp înainte ca prietenul lui Emilian, Adrian, să piardă controlul Skodei, tânărul a făcut ce fac foarte multe persoane de vârsta lui: a făcut un live pe Facebook. Emilian a vrut să le arate prietenilor plimbarea prin oraş, de pe scaunul din dreapta. Ce e cutremurător, însă, este că Emilia îl întreabă pe prietenul său unde se grăbeşte, deranjat că Adrian merge cu o viteză atât de mare. Tânărul i-a spus că o lase mai încet, însă prietenul său i-a răspuns mărind turaţia motorului.

„Bosoi, las-o încet”, sunt ultimele cuvinte care se pot distinge pe înregistarea de 38 de secunde.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.