VIDEO: Locul unde avioanele pot fi văzute în zbor, de la doar câţiva metri

Mach Loop este unul dintre cele mai renumite locuri de pe planetă pentru pasionații de avioane. În acest lanț de văi din Țara Galilor, ei au ocazia de a admira aeronavele militare zburând la doar câțiva metri distanță.

Machynlleth Loop, cunoscut și ca Mach Loop este un loc care atrage ca un magnet pasionații de avioane. Este locul potrivit pentru senzații tari și imagini spectaculoase.

Înregistrările video filmate aici au surprins imagini senzaționale cu avioanele militare care zboară la doar câțiva metri de sol și de oameni.

Machynlleth Loop este un lanț de văi din partea vestică a Țării Galilor, Marea Britanie. Zona e delimitată de orașul Dolgellau la nord și la sud de localitatea Machynlleth, de unde își trage și numele.

Pasionații de avioane preferă însă să-i spună locului Mach Loop sau CAD West. Royal Air Force, aviația militară britanică, dar și NATO, au ales acest lanț de văi pentru a-și antrena piloții să zboare la joasă înălțime.

Imagini spectaculoase cu avioane la Mach Loop

Pentru că nu sunt restricții pentru public, mulți oameni vin aici pentru a urmări priceperea piloților și a surprinde momente unice cu avioanele în zbor.

Un alt pasionat de avioane, a filmat de aproape un avion de transport C-17, al armatei americane. Supranumit și Buddha, giganticul avion poate transporta 2 tancuri M1A2 Abrams.

Mach Loop e preferat nu doar de piloții militari britanici sau cei din alte țări NATO, ci și în mediul virtual.

Relieful zonei a fost replicat de mai multe simulatoare de zbor, de care se pot bucura inclusiv gamerii.

sursa: observator.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *