VIDEO: Lotul 4 autostrada Lugoj–Deva; bună mobilizare din partea constructorului român

Lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva beneficiază de o bună mobilizare din partea constructorului român, arată imaginile filmate din aer cu o dronă de cei de la Asociația Pro Infrastructură. Lucrările sunt susținute și se desfășoară la terasamente, săpături, asfaltare, șanțuri, structuri și chiar ecologizare.

Cu câteva excepții, apreciază membrii organizației, lucrările importante de pe cea mai mare parte ar putea să se încheie în următoarele săptămâni. Pentru perioada următoare și începutul lui 2019 mai este mai mult de lucru la zona nodului rutier de la Șoimuș, la centrul de întreținere și coordonare din cadrul acestui nod, dar mai ales la deja celebrul deal de la Șoimuș.

„Din informațiile pe care le avem, la dealul «cu lilieci» de la Șoimuș etapa săpăturii se apropie de final. În cel mai scurt timp constructorul va începe să realizeze într-un ritm susținut terasamente din pământ armat care vor ajunge până la 20 de metri deasupra nivelului actual al terenului. Deasupra autostrăzii, înspre versant, se vor executa mii de ancore în stâncă, pentru susținerea plaselor de protecție. În viziunea antreprenorului general aceste operațiuni vor fi gata în următoarele 5 luni”, anunță cei de la Pro Infrastructură.autostradă vor putea fi terminate încă din acest an, dar mai sunt de realizat o serie de lucrări aferente lotului, care nu ar trebui să afecteze traficul. Din păcate, exact astfel de mici lucrări au întârziat enorm recepția și deschiderea de pe Autostrada A10 Sebeș-Turda.

video: Asociatia Pro Infrastructura

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *