VIDEO: Mărturia criminalului român, condamnat pe viaţă, în Anglia.

Genu Armeanu, criminalul român condamnat pe viaţă în Anglia, povesteşte plângând, la interogatoriu, cum şi-a ucis fosta iubită, cu 19 lovituri de cuţit. Elisabeta avea 44 de ani şi nu a vrut să se mărite cu bărbatul pe care îl cunoştea din copilărie.

“Când am văzut că se ţine cu ălălalt, mi-am pus în gând să o omor şi am omorât-o. Atâta.”, a fost prima declaraţie a ucigaşului. Întrebat dacă a avut o conversaţie care a devenit înfierbântată, Armeanu a răspuns: “Da”.

Un moment cutremurător al interogatoriului a apărut în momentul în care poliţistul îi cere să spună cât mai multe amănunte ale crimei, iar după ce translatorea îl întreabă ce s-a întâmplat, Genu Armeanu izbucneşte în plâns: “Ce să se întâmple doamnă? Am omorât-o şi atât.”

“Am omorât-o cu cuţitul. Îl aveam ca să o omor. Asta am vrut atunci când am cumpărat cuţitul. Dacă nu a vrut să fie cu mine, nici lu’ alălalt nu am vrut să o las.”, este ultima declaraţie din filmul făcut public de poliţia britanică.

Genu Armeanu, 45 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă şi va sta minimum 28 de ani în spatele gratiilor, fără posibilitate de eliberare condiţionată, după ce pe 3 ianuarie 2018 a înjunghiat-o mortal pe Elisabeta Lăcătuşu chiar în faţa casei ei din Londra. Mamă a trei copii, femeia în vârstă de 44 de ani a murit pe trotuar, lăsată acolo să agonizeze chiar de ucigaşul ei.

sursa: observator.tv

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.