VIDEO: Mesaj viral al unei poștărițe pentru asistații social: ”Ajutoare pentru puturoși nu e!”

O poştăriţă din Dâmboviţa, care este şi consilier local din partea PSD, i-a atacat dur pe asistaţii social care stau acasă şi aşteaptă banii în fiecare lună.

Supărată că nu are cum să circule pe trotuare din cauza zăpezii şi asaltată de telefoanele asistaţilor care sunau după bani, femeia a răbufnit şi i-a certat, într-o postare pe Facebook. Ioana Cristea este poştăriţă de 16 ani în comuna Conţeşti.

Femeia spune că marţi, pe un ger de crăpau pietrele, zeci de asistaţi o agasau cu telefoane, interesându-se de ce întârzie plata ajutoarelor. Văzând că nici măcar nu are cum să se deplaseze pe trotuare din cauza zăpezii, femeia a filmat un mesaj către toţi asistaţii care stăteau la căldură în timp ce ea alerga prin viscol.   „Nu mai sunaţi în disperare! Ajutoarele sociale pentru puturoşi nu sunt. Ieşiţi afară la zăpadă, că nu se poate circula. Vă aduc plicuri de azi dimineaţă şi sunaţi în disperare după ajutorul social. Nu se dă! Vineri, luni. Nu mai sunaţi că m-aţi disperat. Ieşiţi şi faceţi pârtie la porţi, că nu pot să vă pun plicurile”, este reacţia poştăriţei.

sursa: adev.ro/p4wyrq

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *