VIDEO: Misiune delicata pentru jandarmii bucuresteni. O tanara s-a urcat complet goala pe plafonul unei masini

Misiune delicata pentru jandarmii bucuresteni care au observat in centrul Capitalei, o tanara goala pusca, urcata pe plafonul unei masini. Nedumeriti, militarii au incercat sa o convinga sa se imbrace.

In ciuda staruintelor, tanara nu s-a miscat, asa ca jandarmii au fost nevoiti sa o coboare pe brate. Dupa ce a fost data jos, fata s-a imbracat singura, dar parea tulburata, iar jandarmii au chemat ambulanta.

Nu avea urme de violenta si nici nu parea sub influenta drogurilor, insa in jurul masinii erau imprastiate bunurile ei, de la bijuterii pana la acte de identitate. In final, tanara nu a fost amendata pentru scene de nuditate, iar echipajul medical chemat in ajutor a dus-o la un spital pentru o evaluare medicala.

Jandarmii din Capitală au avut o misiune neobișnuităÎn dimineața zilei de 19 iulie, în Piața Unirii, jandarmii au observat o tânără în vârstă de 29 de ani, dezbracată, urcată pe o mașină, care a refuzat dialogul și nu a reacționat în niciun fel la recomandările oamenilor legii. Jandarmii au ajutat persoana să coboare de pe mașină, au acoperit-o cu haine și i-au recuperat bunurile aruncate în zonă. S-a încercat comunicarea cu persoana respectivă, care se afla într-o stare de șoc și nu-și amintea cum a ajuns în această situație. În timp ce se discuta cu persoana a fost solicitat sprijinul unui echipaj de la Ambulanță, pentru a prelua femeia și a-i oferi îngrijiri medicale de specialitate. #B2 #DGJMB

Posted by Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti on 20 Iulie 2017

sursa: stirileprotv.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *