VIDEO: Momente de groază într-un avion; aeronava a căzut în gol 6000 de metri!

Pasagerii unui avion care a căzut în gol 6.000 de metri și-au luat rămas bun unii de la alții și au trimis mesaje de adio pentru familiile lor. 

Aeronava companiei AirAsia care decolase din Perth și se îndrepta către Bali, a fost forțată să se întoarcă din cauza unor probleme tehnice, duminică dimineață. Avionul a căzut peste 6.000 de metri în gol după ce a pierdut presiune, potrivit telegraph.co.uk.

Pasagerii au trecut prin clipe de coșmar când măștile de oxigen au căzut, fiind anunțați să să fie “pregătiți” pentru că avionul pierde altitudine.

Căderea în gol a fost trăită la intensitate maximă de 145 de pasageri care și-au luat adio unii de la ceilalți. Unii dintre ei au apucat să trimită mesaje familiei.

„Mi-am luat telefonul și am trimis un mesaj familiei sperând să-l primească. Ne luam adio unii de la alții. A fost foarte supărător”, spune o pasageră.

Un alt pasager descrie cum membrii echipajului au intrat de asemenea în panică: „Nivelul de panică era foarte mare din cauza comportamentului staff-ului. Ei țipau și plângeau”.

Aeronava este verificată de ingineri pentru a afla cauza căderii bruște a avionului. Compania aeriană Air Asia a transmis: „Siguranța pasagerilor este prioritară pentru noi. Air Asia Indonezia regretă incidentul neplăcut”.

Un videoclip apărut pe Twitter surprinde doi pasageri în timpul zborului de coșmar. Aceștia se îmbrățișează speriați.

sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.