VIDEO/ Momentul în care Cristian Boureanu e pus la pământ de polițist. Noi imagini din noaptea scandalului

Momentul în care Cristian Boureanu a fost lovit de polițist a fost filmat. Pe imagini se vede cum agentul ripostează, după ce a fost jignit de fostul politician.

După ce Cristian Boureanu a fost arestat pentru ultraj, noi informații au apărut despre politistul Ovidiu Andrei, la rândul său, cercetat penal pentru infracțiunea de purtare abuzivă. Mai mult, pe numele agentului au fost depus mai multe plângeri de către șoferi sau pasageri care ar fi sesizat comportamentul abuziv al acestuia, informează national.ro.

Noile imagini făcute publice îl suprind pe Cristian Boureanu, după ce a prins cu portiera degetele de la mâna dreaptă a polițistului care l-a tras pe dreapta. Agentul Ovidiu Andrei i-a arătat fostului politician rănile și i-a spus că i se va întocmi dosar penal pentru ultraj.

În imagini se vede cum Cristian Boureanu l-ar fi bruscat pe polițist pe care l-a și jignit. Pe filmare se aude și vocea Laurei Dincă, iubita fostului politican, care îi spune lui Boureanu să nu se mai certe cu polițistul. Atunci, fostul lider PDL l-a jignit din nou pe agent care i-a aplicat un pumn în figură.

sursa: libertatea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *