VIDEO: Momentul în care două case sunt înghiţite de un CRATER URIAŞ, format din senin

Un crater uriaș cu o adâncime de 15 metri, plin cu apă, a înghițit două locuințe în statul american Florida, în zona Land O’Laks, o zonă rezidențială aflată în apropiere de Tampa, relatează CNN.

Alte nouă case au fost evacuate ca măsură de precauție, iar curentul electric pentru aproximativ 100 de case a fost întrerupt în urma incidentului.

Inițial, autoritățile au fost chemate să intervină, după ce o groapă a înghițit o barcă. Atunci  când au ajuns la fața locului, au observat că această groapă a devenit una uriașă înghițind  și colțul unei case, care a fost ulterior complet distrusă.

 

 

Un ofițer a mers în casa vecină pentru a ajuta o bătrână și alte două femei să evacueze. Martorii au început să strige la ei să se miște mai repede, căci craterul se apropie de locuință. În scurt timp, a doua casă a fost înghițită de pământ.

Craterele uriașe se formează adesea în Florida, statul aflându-se pe un strat de pietre de calcar şi alte roci care pot fi înghiţite cu uşurinţă de apele subterane acide, formând goluri care se prăbuşesc brusc când pământul nu mai poate susţine greutatea a ceea ce se află deasupra.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.