VIDEO: Motociclist surrprins de radar cu 246 km/h pe A1

Un motociclist a ramas fara permis si 2900 de lei, dupa ce a accelerat pana la 246 km/h pe Autostrada A1. Nu a fost singurul vitezoman din acest weekend. Politia anunta 48 de amenzi.

În ultima săptămână, 48 de șoferi care circulau cu viteză excesivă, pe autostrăzile A1, A2 şi A3, au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză a fost de 246 km/h, autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva.Mai multe detalii aici: https://politiaromana.ro/ro/stiri/soferi-depistati-circuland-cu-viteze-excesive-pe-autostrazi

Posted by Politia Romana – www.politiaromana.ro on 11 Septembrie 2017

COMUNICAT:

In ultima saptamana, 48 de soferi care circulau cu viteza excesiva, pe autostrazile A1, A2 si A3, au fost depistati de politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane. Cea mai mare viteza inregistrata a fost de 246 km/h, pe autostrada A1 Ramnicu Vâlcea – Deva.

In perioada 6 – 10 septembrie  a.c., politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale care actioneaza pentru siguranta si fluenta traficului rutier, pe autostrazile A1, A2 si A3, au depistat 48 de soferi care circulau cu viteze excesive.

Astfel, soferii au fost inregistrati circulând cu viteze cuprinse intre 181 km/h si 246 km/h.

Viteza maxima a fost inregistrata la data de 9 septembrie a.c., pe segmentul Ramicu Valcea – Deva, cand un barbat, in varsta de 31 de ani, a fost depistat conducand o motocicleta, inspre Valcea, cu viteza de  246 km/h. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda de 2.900 de lei, iar ca masura complementara i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioada de 90 de zile.

Dintre abaterile conducatorilor auto, o parte au fost filmate si inregistrate de aparatul radar in miscare, montat pe o autospeciala neinscriptionata. Oprirea soferilor s-a efectuat de o autospeciala inscriptionata.

Soferii au fost sanctionati contraventional cu amenzi intre 1.305 si 2.900 de lei si le-au fost retinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

sursa: sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *