VIDEO: Nicolae Robu, moment artistic de ziua lui Mihai Eminescu.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, l-a omagiat pe Mihai Eminescu la sediul filialei PNL Timiș, unde a cântat la chitară și vocal zece melodii, pe versurile poetului.

Primarul Nicolae Robu a postat, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, un filmuleţ în care cântă la chitară o melodie pe versurile poetului Mihai Eminescu.

„Ieri seară -15.01.2019-, la sediul PNL Timiş, împreună cu mai multe colege şi câţiva colegi, l-am omagiat pe Marele Eminescu. Contribuţia mea a constat în interpretarea a 10 melodii pe versuri de Mihai Eminescu, majoritatea compoziţii proprii şi câteva transpuneri. Evident, a fost minunat, cu Eminescu pe buze nici neavând cum să fie altfel!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Ieri seară -15.01.2019-, la sediul PNL Timiș, împreună cu mai multe colege și câțiva colegi, l-am omagiat pe Marele Eminescu.Contribuția mea a constat în interpretarea a 10 melodii pe versuri de Mihai Eminescu, majoritatea compoziții proprii și câteva transpuneri. Evident, a fost minunat, cu Eminescu pe buze nici neavând cum să fie altfel!Ia auziți:“Nu e păcatCa să se lepedeClipa cea repedeCe ni s-a dat?”

Publicată de Nicolae Robu pe Miercuri, 16 ianuarie 2019

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.