VIDEO: Ninsori pe drumurile din vestul țării; drumarii au intervenit în cursul nopții.

Noaptea de luni spre marți a scos din nou la lucru utilajele de curățare a șoselelor. Au căzut precipitații mixte, iar în unele locuri s-a așternut zăpadă pe carosabil.

Drumarii au fost nevoiți, în noaptea de luni spre marți, să iasă din nou la lucru pentru a curăța șoselele de zăpadă și gheață.

Pe raza de activitate a Direcției de Drumuri și Poduri Timișoara s-a acționat cu 76 autoutilaje și au fost răspândite 332 tone material antiderapant și 1,1 tone de clorură de calciu.

Pe Secția Autostrăzi s-a acționat cu 16 autoutilaje și s-au răspândit 74 tone material antiderapant pe A1.

Pe Secția Drumuri Municipale Timișoara au fost la lucru 3 autoutilaje și s-au răspândit 10 tone material antiderapant pe DN68A.

?️?️❄️ Precipitați mixte se semnalează în partea de vest a țării, ninsori în județele Caraș-Severin și Hunedoara. Echipele DRDP Timișoara se află la datorie pentru a menține circulația, pe autostrăzi și drumuri naționale, în condiții de siguranță.▶️ Video: intervenție pe DN 68, Bucova, județul Caraș-Severin – SDN Caransebeș.⚠️ Vă reamintim că ne aflăm sub avertizare COD GALBEN pentru ninsori importante cantitativ, până în data de 13 februarie 2019 ora 02:00. Cantitățile de apă cumulate depășind local 20 l/mp, ceea ce va conduce la depunerea unui strat de zăpadă consistent.❗️Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.Dispecerat DRDP Timișoara: 0256.246620.https://www.facebook.com/DRDP.Timisoara/www.drdptm.ro

Publicată de DRDP Timişoara pe Luni, 11 februarie 2019

Precipitați mixte se semnalează în partea de vest a țării, ninsori în județele Caraș-Severin și Hunedoara, au anunțat cei de la DRDP Timișoara. Până pe 13 februarie se află în curs un cod galben de ninsori, cantitățile de apă cumulate depășind local 20 l/mp, ceea ce va conduce la depunerea unui strat de zăpadă consistent.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, spun cei de la DRDP Timișoara.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.