VIDEO: Nouă aventură extremă marca Flaviu Cernescu!

Bănățeanul Flaviu Cernescu a fost într-o nouă aventură extremă. De data aceasta Flaviu s-a urcat pe un pod, la o înălțime de 35 de metri, unde a mers cu monociclul pe „buza” acelei construcții.

De data aceasta, Flaviu a cucerit un pod din Moldova Veche, care trece peste Dunăre. Este vorba despre o structură metalică care, din puținele informații care există, se pare că a fost proiectată și construită pentru a transporta diferite materiale din industria minieră, la Moldova Veche. Podul construit prin 1980 nu era destinat circulației pietonilor sau mașinilor, ci uzului industrial. Fiind din zonă, structura metalică i-a „făcut cu ochiul” de mai mult timp iubitorului de aventuri extreme Flaviu Cernescu, până când a urcat pe ea…

Și-a luat barca gonflabilă și a ajuns la piciorul podului. Din cauza curenților din zonă,  barca sa  a fost intoarsa din drum. A fost ajutat de niște pescari, care aveau o barcă cu motor.

„Podul are 500 de metri lungime, și o înălțime la apogeu de 35 de metri deasupra apei. Am fost la prima încercare pe acest pod. Am urcat pe picior, cu ajutorul pescarilor. Am urcat pe scara șubredă până în vârful podului. Deși sunt doar 35 de metri deasupra apei, traversarea a fost destul de intensă. La un moment-dat a trecut și un vapor cargo. Am mers cu monociclul pe arcul de sus al podului, deasupra canalului navigabil, pe teritoriul României, nu am intrat pe teritoriu străin”, a spus Flaviu.

Deși a cucerit de-a lungul timpul înălțimi amețitoare, Flaviu spune că cei 35 de metri, fiind deasupra apei, se „simțeau” de parcă erau 100. Mai ales că, din loc în loc, erau bătute nituri pentru a asigura podul, iar trecerile erau destul de riscante, deoarece roata monociclului era deviată de acele nituri.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *