VIDEO: Noul Duster a fost lansat oficial la Frankfurt! Dacia propune o revoluție la interior

Dacia a prezentat, marți dimineață, la Salonul Auto de la Frankfurt noul model Duster.

Cea de-a doua generaţie a SUV-ului Duster promite o adevărată revoluţie la Dacia. În timp ce primul model Duster are un interior foarte asemănător cu cel de la Logan şi Sandero, noul Duster vine cu un interior complet nou.

Spre deosebire de exterior, unde designerii Grupului Renault au ales o cale “conservatoare” și au mizat pe o evoluție a conceptului care stă la baza lui Duster, interiorul se schimbă radical ca aspect, ergonomie și calitate percepută. Chiar dacă Duster rămâne în continuare fidel logicii de bază a unei mașini concepute pentru a fi durabilă, cu materiale dure în prim-plan și fără prea multe “finețuri” la capitolul opțiuni de personalizare cromatică, modul în care designerii au așezat piese puzzle-ului ne înfățișează o mașină complet diferită față de cea anterioară.

Bordul se schimbă complet. Apar cinci noi aeratoare, dintre care trei sunt așezate central. Nu vă așteptați la vreun artificiu tehnic vizual, potrivit Automarket.ro. Dacia a preferat eficiența în fața spectacolului, astfel că piesa în sine este una formată din foarte puține elemente.

Duster va permite pornirea fără cheie printr-un buton de Start. Nu am aflat încă dacă modelul romăneac va permite și acces făra cheie cu ajutorul unor senzoril de proximitate.

sursa: realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.