VIDEO: Om al străzii, cu handicap, rupt în bătaie de un golan care își amenință fosta iubită! Adolescenta a încercat să se sinucidă.

Un tânăr din Buzău a bătut cu sălbăticie un om al străzii, cu handicap, a înregistrat scenele violente, iar filmarea i-a trimis-o fostei iubite ca pe un avertisment, după ce fata de 17 ani nu a mai vrut să continue relaţia.

În imaginile trimise fetei se vede cum bătăuşul îl trage pe omul străzii într-o curte după care începe să-l umilească.

Scena este filmată de un prieten al agresorului, care râde de mama focului în timp acesta îşi baze joc de victimă.

Bărbatul îl imploră pe tânărul de 20 de ani să îl lase în pace, însă agresorul își continuă demonstrația care se încheie cu o bătaie sălbatică.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Imagini șocante: om al străzii făcut sac de box de un golan

Imagini șocante: om al străzii făcut sac de box de un golan

Publicată de Stiri de Buzau pe 5 Iunie 2018

Pentru a fi și mai convingător, tânărul s-a fotografiat într-un cimitir și i-a transmis fostei iubite o fotografie cu mesajul că acolo îi va săpa mormântul.

Nebunia a culminat, însă, cu alt filmuleț în care minora apare dezbrăcată, ameninţând-o ca îl va trimite părinţilor ei.

Din cauza acestor imagini şi a ameninţărilor primite din partea individului, fata a dezvăluit că a încercat să se sinucidă de două ori.

“Nu am mai putut suporta acest coşmar şi am încercat de două ori să mă sinucid cu pastile. Sunt urmărită pe stradă, iar fratele meu de clasa a noua a fost amenințat la şcoală.

Familia mea trăieşte în teroare din cauza acestui băiat”, a povestit adolescenta.

Părinții fetei sunt disperați pentru ca amenințările se țin lanț.

“Pe perioada cât a vorbit cu fata mea îi trimitea toate bătăile pe care le făcea, pentru că este pus pe scandal, le trimitea fiicei mele în cazul în care voia să se despartă de el să-i arate că este puternic și că așa o să o bată și pe ea și pe noi”, a spus şi mama fetei.

În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor în care băiatul bate un om al străzii, Poliţia din Buzău s-a autosesizat și în prezent face cercetări pentru identificarea situației de fapt.

“Totodată, am observat că astăzi (nr – marți) a apărut în spațiul public o filmare cu niște violențe, filmare care nouă nu ne-a fost pusă la dispoziție. În urma apariției acestor imagini, Poliția s-a autosesizat și în prezent facem cercetări pentru identificarea situației de fapt și pentru încadrarea juridică a faptei”, a declarat Mihai Drăghiciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.